Skileik 2025

Påmelding for skileik åpner i desember. Følg med på skiklubbens facebookside når det nærmer seg for mer informasjon.
 
Skileik er hovedsakelig for barn i alderen 3-6 år. Yngre og eldre barn kan også melde seg på. Vi ber om at de som melder seg på tar i bruk tilbudet. Påmeldinger som ikke blir benyttet, vil bli avsluttet og gå til barn på venteliste. Skileikaktiviteten er i utgangspunktet et gratistilbud, men alle deltagere må melde seg inn i skiklubben, eller allerede være medlem. Medlemskapet koster 300 kr pr. år.  

Skileikaktivitetene blir organisert av instruktører, som vil stå på aktivitetsposter rundt på skistadion. Instruktørene har ansvar for hver sin post, og alle barn må derfor ha med seg en voksen til å følge rundt på stadion. Barna må også ha eget skiutstyr. Dersom du trenger å låne ski og sko, er BUA et fint alternativ. 

Det vil være skileik 6 tirsdager, med oppstart tirsdag 7. januar. Vi holder på fra kl. 17:30 - 18:30.

Ved å delta på skileik inngår: 
- Skileikøkter 6 tirsdager 
- Gratis kveldsmat etter øktene
- Gratis deltagelse på karusellrenn 
- Gratis deltagelse på øvrige terminfestede renn 

Vi har valgt å gjøre noen endringer fra tidligere år. For at flere skal få plass rundt bordet ved kveldsmatserveringen, flytter vi oppstartstidspunktet til 17.30. Dette er også for at det ikke skal bli for sent på kvelden for de yngste barna. I forhold til informasjonsflyt, vil vi etter hvert avslutte skileik sin facebookside, og heller flytte kommunikasjonen over til Spond. Spond-kode blir publisert ved påmelding.   

Har du spørsmål? Ta kontakt på mail til nestleder@evs1881.no